Over Investments@Work

Investments@Work is opgericht door Michael Pullens. Hij heeft sinds 1988 ervaring als strategische management consultant, interim manager en bestuurder, family officer, ondernemer en investeerder.
 
Hij werkte met AT Kearney Inc, Management consultants, VODW Marketing consultants en Strategic Development Group, Management consultants aan groei- en waarde-ontwikkeling van bedrijven. Hij werkte voor alle soorten en maten van ondernemingen en met alle niveaus. Soms met kortstondige en geheel persoonlijke inzet gericht op een nieuw business concept of alliantie-vorming, maar vaak als managing director van teams van specialisten. Vanuit deze ervaring en vooral ook vanuit ervaring bij opdrachtgevers met veel andere (vermaarde) consultancies weet hij wat wel en niet werkt. Hij kijkt kritisch naar zijn eigen inzet en van andere consultancies bij zijn opdrachtgevers. Daarnaast was en is hij als investeerder (en oprichter) van enkele ventures en bedrijven actief. Altijd samen met andere Investeerders en Ondernemers. De combinatie van deze achtergrond maakt hem tot uitstekende partner om samen met Investeerders  op te trekken (your managing director @work !) en @work te zijn samen met Ondernemers & Ondernemingen. Waar zinvol betrekt Michael associates @work uit zijn uitgebreide netwerk onder zijn verantwoordelijkheid. Dit maakt hem tot een onafhankelijke en resultaatgerichte partner. Als onafhankelijk family officer werkt hij voor ondernemende en vermogende families. Denken, doen en mouwen opstropen karakteriseren zijn persoonlijkheid.
 
Michael Pullens studeerde aan Nijenrode (BBA), Emory (Goizueta) Business School (MBA), Vrije Universiteit Amsterdam (MMC) en Harvard Business School (alliance management en board effectiveness)

 

Michael Pullens heeft een groot internationaal netwerk in private equity en treedt op als spreker, moderator en participant in internationale congressen.

@work!

 

Speaker, moderator and participant private equity panels Opal Conferences Geneva, Monaco, Dubai, Bahrain

Picture: Geneva Intercontinental 2014